Top.Mail.Ru
Range Rover SV Golden Edition parādīsies tikai Japānā » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Range Rover SV Golden Edition parādīsies tikai Japānā

work12-08-2022, 15:26
Kategorija: Autozinas
Jaunais Range Rover SV Golden Edition Japānā parādīsies kā ekskluzīvs. Tādējādi britu zīmols nolēma apbalvot šīs valsts autobraucējus par augstu pārliecību un izciliem pārdošanas apjomiem. Ar ko Golden Edition izcelsies salīdzinājumā ar automašīnas akciju versiju? Noskaidrosim šajā pārskatā!
Pretēji stereotipiem tika nolemts modeļa ritošo daļu atstāt bez izmaiņām. Krosovers ir aprīkots arī ar standarta dzinēju klāstu un tiem pašiem transmisijas veidiem, kas pieejami pircējiem no citām valstīm. Uzlabojumi ir izskats un salona apdare.

Ārēji krosovers ir ieguvis elegantus 22 collu vieglmetāla diskus. Izceļas arī durvju līstes un stilīgs šķērsstienis ar uzņēmuma logotipu, kas atrodas automašīnas aizmugurē. Turklāt tika mainīts radiatora režģis, saskaņojot to ar gaisa ieplūdes atverēm.
Iekšpusē pircēji varēs paļauties uz modernu multimediju sistēmu ar nepieklājīgi lielu ekrānu, atjauninātu digitālo instrumentu paneli, ādas sēdekļiem ar firmas šuvēm un uzlabotiem plastmasas paneļiem, kas dekorēti ar dabīgā koka ieliktņiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Pasaules debija Mitsubishi Engelberg Tūrists
Ženēvas auto izstādē Mitsubishi Motors Corporation prezentē savu suv jaunās...
9-12-2018, 17:03
Autozinas
Koncepts Bugatti Coupemotion
Bugatti zīmols ir plaši pazīstams visā pasaulē ar saviem greznajiem, augsto...
29-01-2023, 23:35
Autozinas
Ženēvā debijas konceptauto jauns elektromobilis Kia
Dažas dienas pirms pasaules pirmizrādes Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē...
9-03-2018, 17:03
Autozinas
Toyota Yaris tiks pielāgots Eiropas tirgum
Tika nolemts pielāgot Toyota Yaris hečbeka modeli pārdošanai Eiropas tirgū....
5-12-2020, 09:21
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up