Top.Mail.Ru
BMW M135i xDrive hečbeks, lai izceltos ar labāko šasiju » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

BMW M135i xDrive hečbeks, lai izceltos ar labāko šasiju

work28-06-2022, 21:41
Kategorija: Autozinas
BMW ir atklājis savu jauno projektu, kas balstīts uz slaveno M sēriju. Mēs runājam par automašīnu BMW m135i x-drive. Automašīna saņēma visaptverošu atjauninājumu, kā rezultātā tika mainīta modeļa maģistrāle, un tika pievienots jauns spēka agregāts. Par visiem nozīmīgajiem jauninājumiem, ar kuriem šis jaunais produkts var lepoties, mēs runāsim tālāk tekstā.
Vispirms jāpaskatās zem motora pārsega un jāapskata jaunais dzinējs, ko pārstāv četrinieks ar turbokompresoru ar 306 ZS. un 450 N*M. griezes moments. Šis spēka agregāts lieliski darbojas ar parasto automātiskā tipa kasti, kā arī tradicionālo mehāniku, ko sporta auto mīļotāji joprojām labprāt iegādājas.

Runājot par izskata izmaiņām, tās aprobežojās ar tradicionālo džentlmeņu jauninājumu komplektu. Pirmkārt, jāatzīmē modificēts radiatora režģis ar palielinātām šūnām starp stieņiem. Bija arī ļoti jauki 19 collu vieglmetāla diski.
Salons lepojas ar ļoti elegantu sēdekļu apdari, kas ieguvusi modernu aizkavi zaļā krāsā, sporta stūri ar funkciju taustiņiem, multimediju sistēmu, kas pārvēršas par digitālo informācijas paneli, kā arī dažiem uzlabojumiem paneļos, kuriem tagad ir augsta kvalitatīvi plastmasas ieliktņi.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Futuron Concept - jauns elektriskais apvidus kupeja no Kia
Kia Motors ir ieviesusi studijas modelis ar nosaukumu Futuron Concept-jaunā...
17-02-2018, 17:03
Autozinas
Kas jums jāzina par FCA izstādē CES 2020
Šogad izstādē CES Las Vegas FCA demonstrē savas jaunākās tehnoloģijas, kas...
28-02-2020, 19:28
Autozinas
Jauna Lexus UX sērija pircējus piesaistīs ar savu interjeru
Lexus automašīnu zīmols, kas specializējas premium modeļos, noteikti daudz...
7-10-2021, 14:44
Autozinas
7 padomi, kas šoruden palīdzēs Jums piekopt pareizus auto braukšanas paradumus
Laikapstākļi pastāvīgi mainās, mainoties gadalaikiem. Mēs visi zinām, cik...
24-08-2023, 00:51
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up