Top.Mail.Ru
Vecie auto iekaro Latviju » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Vecie auto iekaro Latviju

work3-04-2024, 15:35
Kategorija: Autozinas
Kā liecina nesen veikts pētījums Latvijā, veco automašīnu skaits iedzīvotāju vidū, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir pieaudzis par lielumu. Iemesls tam ir sarežģītā finansiālā situācija valstī un pasaulē, kuras dēļ jaunas automašīnas iegāde ir neiespējama, pat ņemot vērā pieejamo kredītu.
Tajā pašā laikā tikai 13 procentiem aptaujāto ģimeņu nav personīgo transportlīdzekļu. 59 procenti apgalvo, ka viņiem ir viena automašīna katrai ģimenei, un vēl 29 procenti ziņo, ka viņiem ir divas vai vairākas automašīnas. Daudz mazāk patīkama aina paveras, ja tiek samazināts personiskajā lietošanā esošas automašīnas vecums.

Tikai 11 procentiem aptaujāto pieder automašīna, kas ir jaunāka par trim gadiem, vēl 14 procentiem – četrus līdz sešus gadus veca automašīna, nākamajiem 16 procentiem – no septiņiem līdz deviņiem gadiem. Visbeidzot, 57 procenti automašīnu īpašnieku ziņo, ka viņu transportlīdzeklis ir vecāks par 10 gadiem.
Protams, lielākā daļa no pēdējās grupas dzīvo lauku apvidos. Tajā pašā laikā privāto un lauku māju īpašniekiem personīgais transports parasti ir biežāk nekā viņu pilsētas biedriem. To īpatsvars sasniedz 95 pret 85 procentiem pilsētnieku vidū.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Futuron Concept - jauns elektriskais apvidus kupeja no Kia
Kia Motors ir ieviesusi studijas modelis ar nosaukumu Futuron Concept-jaunā...
17-02-2018, 17:03
Autozinas
Lexus LF – 30 Electrified: jaunu redzējumu par japāņiem
Interjerā Lexus LF – 30 Electrified mēs atrodam daudz jauno...
15-11-2018, 17:03
Autozinas
Vision EQ Silver Arrow-pirmizrāde jaunā prototipa no Mercedes-Benz
Automobiļu nedēļā, Monterey, Ca, Pebble Beach, Mercedes-Benz ieviests...
1-02-2020, 14:52
Autozinas
Compact Sehol X5 nomainīja JAC S5
Sehol X5 ir jauns kompakts krosovers no Ķīnas, kura mērķis ir aizstāt JAC S5...
27-03-2024, 15:04
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up