Top.Mail.Ru
Autovandaļa meklēšana Valmierā » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Autovandaļa meklēšana Valmierā

work18-08-2022, 16:22
Kategorija: Autozinas
Valmierā tiek meklēts noziedznieks, kurš veica vandālisma aktus virs stāvošām automašīnām. Laikā no šī gada 31. marta līdz 1. maijam vīrietis veicis aptuveni 14 laupīšanas un vandālisma aktus, kas fiksēti novērošanas kamerās. Iespējams, ka patiesais noziegumu skaits ir krietni lielāks par šo skaitli.
Nenoskaidrots vīrietis nodarbojās ar atpakaļskata spoguļu zādzību no premium klases automašīnām ar mērķi tos vēlāk pārdot auto detaļu melnajā tirgū. Turklāt atsevišķos gadījumos uzbrucējs ar eļļas krāsu aplējis stāvošās automašīnas, nodarot nopietnus materiālos zaudējumus.

Neskatoties uz to, ka zagļa un vandaļa attēls nokļuva neskaitāmās novērošanas kamerās, noziedznieku vēl nav izdevies aizturēt. Tika veiktas operatīvās meklēšanas darbības, tostarp automobiļu detaļu tirdzniecības vietās, taču tur zagti spoguļi netika atrasti.
Vienlaikus kopš 2021.gada janvāra par 25 procentiem pieaudzis automašīnu zādzību un citu ar personīgo transportu saistīto pārkāpumu skaits. Policija apliecina, ka situācija tiek kontrolēta, un sērijveida zaglis noteikti tiks notverts un spiests atbildēt saskaņā ar likumu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
BMW M135i xDrive hečbeks, lai izceltos ar labāko šasiju
BMW ir atklājis savu jauno projektu, kas balstīts uz slaveno M sēriju. Mēs...
28-06-2022, 21:41
Autozinas
Kad jāatjauno medicīniskā izziņa tiesībām un kam to nepiešķir?
Viens no pirmajiem soļiem ceļā pie vadītāja apliecības iegūšanas ir...
27-03-2022, 01:36
Autozinas
Laiks Covid-19 auto īpašnieki varēs pārtraukt darbību OCTA polises
Pandēmija, kas saistīta ar коронавирусом Covid-19 piespieda Latvijas varas...
15-04-2020, 07:44
Autozinas
Latvijas valsts policija nav pret lietojumprogrammas Waze
Navigācijas programmu Waze, kas šodien aktīvi tiek reklamēts Latvijā veda...
30-06-2018, 17:03
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up