Top.Mail.Ru
OSTA cenas Latvijā aug » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

OSTA cenas Latvijā aug

work14-10-2022, 16:22
Kategorija: Autozinas
Šogad OST – obligātās auto apdrošināšanas cenas Latvijā pieaugušas par 30 procentiem un sasniegušas 90 eiro par vidējo vieglo automašīnu. Protams, autobraucēji jautāja, kāpēc šis cenu kāpums ir saistīts un vai mums tuvākajā laikā vajadzētu sagaidīt kritumu.
Uz iesniegto pieprasījumu atbildēja Latvijas Apdrošinātāju birojs. OST cenu kāpums ir saistīts ar administratīvo izmaksu pieaugumu, kas lika uzņēmumiem paaugstināt cenas. Paši apdrošinātāji atzīmē, ka viņu pakalpojumi maksā tikpat, cik līdz šim, taču tagad jāmaksā vairāk nodokļu un nodevu.

Tāpat, pēc biroja vadītāja Jāņa Abošina teiktā, nākotnē viennozīmīgi nav vērts gaidīt cenu samazinājumu. Nopietna finanšu krīze un budžeta trūkums liek valstij celt administratīvās nodevas, pastiprināt sodus utt. Maz ticams, ka tuvākā gada vai divu laikā šo sarežģīto ekonomisko situāciju izdosies labot.
Jānis arī ieteica autovadītājiem braukt pēc iespējas uzmanīgāk un nepārkāpt ceļu satiksmes noteikumus, jo apdrošināšanas pakalpojumu gala izmaksas ir atkarīgas arī no auto īpašnieku apzinības.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Jeep Wrangler VR Rock Crawl Experience: ko sagatavo ražotājs uz 2022
Šie ir aizraujoši virtuālo iespaidi Jeep Wrangler Rubicon ir pienākums tās...
20-07-2019, 14:52
Autozinas
Porsche Panamera ir ieguvis divas jaunas versijas
Iespaidīgajam Porsche Panamera ir pāris pavisam jaunas versijas. Plānotās...
7-09-2020, 14:37
Autozinas
Vecie auto iekaro Latviju
Kā liecina nesen veikts pētījums Latvijā, veco automašīnu skaits iedzīvotāju...
3-04-2024, 15:35
Autozinas
Mercedes nākotni: jaunais projekts
Atbalsta sistēmas var palīdzēt novērst negadījumus un mazinātu to sekas....
26-04-2018, 17:03
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up