Top.Mail.Ru
Kas jums jāzina par FCA izstādē CES 2020 » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Kas jums jāzina par FCA izstādē CES 2020

admin28-02-2020, 19:28
Kategorija: Autozinas
Šogad izstādē CES Las Vegas FCA demonstrē savas jaunākās tehnoloģijas, kas saistīti ar elektrifikācijas, lietotāja pieredzi (UX) un apvienību " Uconnect kā vizuālo un fizisko izstādes, veltot laiku vēsturi un tradīcijām uzņēmuma inovācijas.

No brīža, kad parādās pirmās automašīnas radio ir gandrīz pirms 100 gadiem novatori autobūves jomā ir strādājuši pie tā, lai salonā parādījās arvien vairāk un vairāk tehnoloģiju. Klienti FCA mīl un ir uzticīgi zīmoliem uzņēmums, daļēji arī tāpēc, ka to vēsturē, bet tāpēc, ka CES šis pasākums, kas veltīts elektronika, FCA nolēma savienot šos divus aspektus izstāžu kompleksā " savieno tradīcijas un tehnoloģijas, lai apmierinātu augošās vajadzības automašīnu pircējiem.

Zīme Jeep izliek uz CES trīs modeļi ar hibrīda tehnoloģija Plug-in. tas ir pirmais solis procesā elektrifikācijas automobiļu līniju Jeep, pateicoties kuram zīmolu var piedāvāt электрифицированы versiju, visiem modeļiem uz 2022 gadā. Visi elektrotransportu Jeep automašīnas būs jaunu logotipu "Jeep 4xe".
 Elektrifikācija, kas ietver, kam parādīties tuvākajā laikā bezkompromisa Jeep automašīnas 4xe, veicinās modernizāciju, Jeep, stiprinot tās līdera pozīciju šajā jomā, modernu "zaļu" un videi draudzīgu tehnoloģiju.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Toyota Yaris tiks pielāgots Eiropas tirgum
Tika nolemts pielāgot Toyota Yaris hečbeka modeli pārdošanai Eiropas tirgū....
5-12-2020, 09:21
Autozinas
Laiks Covid-19 auto īpašnieki varēs pārtraukt darbību OCTA polises
Pandēmija, kas saistīta ar коронавирусом Covid-19 piespieda Latvijas varas...
15-04-2020, 07:44
Autozinas
Lexus LF – 30 Electrified: jaunu redzējumu par japāņiem
Interjerā Lexus LF – 30 Electrified mēs atrodam daudz jauno...
15-11-2018, 17:03
Autozinas
Porsche Panamera ir ieguvis divas jaunas versijas
Iespaidīgajam Porsche Panamera ir pāris pavisam jaunas versijas. Plānotās...
7-09-2020, 14:37
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up