Top.Mail.Ru
Ar taksometru Maskavā neatskatoties » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Ar taksometru Maskavā neatskatoties

work19-02-2023, 18:22
Kategorija: Autozinas
Dažreiz jūs vienkārši vēlaties aizmirst visu un sākt no noteikta dzīves posma. Varbūt vienkārši nospiediet slēpto atiestatīšanas vai attīšanas pogu un vēlreiz atskaņojiet šo segmentu.

Vienkārši ievietojiet tur tikai vienu darbību vai frāzi. Padomājiet, iespējams, nav neviena, kurš vismaz vienu reizi nebūtu apmeklējis šādas domas, izraisot īslaicīgu smaidu, bet biežāk tomēr skumjas. Tik daudz varēja mainīt, piemēram, toreiz Maskavā vienkārši neiekāpjot taksometrā vai pēdējā tikšanās reizē pastāstot kādam cilvēkam, cik viņš tev ir dārgs – viss varēja būt savādāk. Bet diemžēl patiesība ir tikai tāda, ka tas viss ir pašapmāns – citādi nemaz nevar būt. Tas varētu būt savādāk, bet lietu būtība paliktu nemainīga – tā nekad nemainās – tas ir kā mēģinājums mainīt Visumu, visu Visumu. Viens akts, doma, frāze nekad nepadarīs sliktu cilvēku par labu un otrādi, un nekad neko nemainīs globāli saistībā ar notikumiem, lietām, personībām, apkārtējo pasauli. Ja brauksi ar taksi otrā virzienā, Maskava nesabruks. Cilvēks tevi nemīlēs un nemīlēs, ja vienu vai otru reizi tu viņam pastāstīsi par savām jūtām, izdarīsi kādu darbību.. Viss, kas bija - palika tur uz visiem laikiem, un mums tikai jāseko mūsu ceļš tālāk un jāatceras par nemainīgumu. par būtību. Ko šajā gadījumā var darīt, lai kaut ko mainītu? Atbilde ir vienkārša: mainiet kaut ko tagad un šeit, nevis visu laiku atskatieties atpakaļ. Vienkārši pasperiet soli, iekāpiet tajā taksometra vagonā pa Maskavu, sakiet tieši to, ko vēlaties pateikt tagad. Katrs no mums ienes savu realitātes līniju šajā pasaulē, veidojot to no savām darbībām, darbiem, vārdiem - mēs veidojam savu “tagad” tā, lai tas kļūtu par mūsu “toreiz”. Nemainīgs, nemainīgs – tas, kas jau bijis. Ikviens vēlētos kaut ko mainīt pagātnē, un jo mazāk mēs vēlamies mainīt, jo laimīgāka ir dzīve. Absolūti laimīgs cilvēks, kurš negribētu tur neko mainīt. Uz to ir jātiecas – kaut ko darīt, vēlāk nenožēlojot. Reizēm vienkārši jāpiespiež sevi aizbraukt, jābrauc ar taksi. Maskava vai jebkura cita pilsēta pieņem jūs tādu, kāds jūs esat, un jums ir jādara tas pats, darot tieši to, ko jūs uzskatāt par pareizu šajā situācijā. Ko tad sagaidīt?http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Vecie auto iekaro Latviju
Kā liecina nesen veikts pētījums Latvijā, veco automašīnu skaits iedzīvotāju...
3-04-2024, 15:35
Autozinas
Latvijas valsts policija nav pret lietojumprogrammas Waze
Navigācijas programmu Waze, kas šodien aktīvi tiek reklamēts Latvijā veda...
30-06-2018, 17:03
Autozinas
Ženēvā debijas konceptauto jauns elektromobilis Kia
Dažas dienas pirms pasaules pirmizrādes Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē...
9-03-2018, 17:03
Autozinas
Pasaules debija Mitsubishi Engelberg Tūrists
Ženēvas auto izstādē Mitsubishi Motors Corporation prezentē savu suv jaunās...
9-12-2018, 17:03
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up