Top.Mail.Ru
Jeep Wrangler VR Rock Crawl Experience: ko sagatavo ražotājs uz 2022 » Autopress.lv - Латвийские и мировые автоновости
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно
0

Jeep Wrangler VR Rock Crawl Experience: ko sagatavo ražotājs uz 2022

admin20-07-2019, 14:52
Kategorija: Autozinas
Šie ir aizraujoši virtuālo iespaidi Jeep Wrangler Rubicon ir pienākums tās izvietojumu uz četriem hidrauliskajiem cilindriem, pa vienam uz katru riteni, kas reaģē uz informāciju, ieejas sniegt datus par stāvokli riteņiem, kas atrodas uz nekustamā trasē. Hidrauliskā sistēma nospiež piekari Wrangler, parādot kustības, kuras vadītājs būs darīt, lai pārvarētu šķēršļus vai kāpjot pa nogāzi.

Maršruts būs sadalīts zemes gabaliem sarežģītības-no vidējās pakāpes līdz grūts. Kā papildu bonusu, virtuālās programmatūras resursu piedāvās viedokli spilvens jaunā Jeep Wrangler 4xe, lai dalībnieki varētu uzzināt par pašu labāko praksi Jeep Wrangler, kad-vai nu izveidotā kompānija.
 Automašīnas iekšpusē dalībnieki speciālajām brillēm VR varēs nodoties īstiem ainavas maršruta Hell ' s Revenge. Katru reizi, kad dalībnieki izpilda daļu no maršruta, vērtējums tiks ierakstīts un pārrēķināta rēķina, kā arī virtuālās emblēma Trail Rated var parādīt reālā laika programmā "Jeep Adventure". Dalībnieki var izsekot savus rezultātus un salīdzināt tos ar citiem dalībniekiem, Jeep 4×4 Piedzīvojumu VR Experience. Visās turpmākajās Izstādēs un starptautiskajos pasākumos, kā modulis, kas pastāvīgi ir bagātināts ar papildu maršruti offroad, lai nodrošinātu dalībniekiem plašu piedzīvojumu 4×4 zīmē Apvidus auto / pikaps ar daudzveidīgu ainavu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri: (0)
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Autozinas
Jauna Lexus UX sērija pircējus piesaistīs ar savu interjeru
Lexus automašīnu zīmols, kas specializējas premium modeļos, noteikti daudz...
3-04-2024, 15:35
Autozinas
Koncepts Bugatti Coupemotion
Bugatti zīmols ir plaši pazīstams visā pasaulē ar saviem greznajiem, augsto...
29-01-2023, 23:35
Autozinas
Vecie auto iekaro Latviju
Kā liecina nesen veikts pētījums Latvijā, veco automašīnu skaits iedzīvotāju...
3-04-2024, 15:35
Autozinas
Mercedes nākotni: jaunais projekts
Atbalsta sistēmas var palīdzēt novērst negadījumus un mazinātu to sekas....
26-04-2018, 17:03
Ziņu avotu "Auto Press in Latvia" izveidoja autobraucēji auto faniem, kuri vēlas sekot jaunākajām tendencēm no autobūves pasaules. Mēs izvēlamies visinteresantākās ziņas par automašīnām un nekavējoties publicējam tās vietnē. Mēs rakstām auto nozares jaunumus, paziņojumus, publicējam jaunus testa braucienus un atsauksmes par jaunām automašīnām, kā arī sekojam auto izstādēm un tehniskajiem atjauninājumiem. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām - sekojiet līdzi automašīnām, kā arī auto jaunumiem un "AutoPress.lv" rakstiem!
Powered by DataLife Engine. Visas tiesības paturētas.
Яндекс.Метрика
up